Masterclass

“Laat je inspireren op het gebied van samenwerking, verbinding leggen en werken voor waardige doelen. In onze interactieve masterclasses delen we onze visie hoe je het beste resultaat samen met je medewerkers kunt bereiken.”

Laat je inspireren

Leer van de experts

Bouw relaties op

Stimuleer je werknemers
om hun grenzen aan te geven

Seminar data

Locatie

Lokaal 55
Oude opperhuizerweg 55
1234 AA Sneek

In een tijd waarin de nadruk steeds meer op mentale gezondheid op werk ligt, is het belangrijker dan ooit om te te leren hoe we onze grenzen kunnen aangeven en respecteren. Als werkgever speel je een cruciale rol in het aanmoedigen van deze vaardigheden bij je werknemers.  

Deze Masterclass is ontworpen om werknemers te helpen zelfverzekerder te worden, meer lef te tonen en hun eigen waarde te erkennen. We geloven dat werknemers pas hun grenzen durven aan te geven als ze ze zich serieus genomen voelen. Daarom is het essentieel dat werkgevers zich bewust zijn van hun rol en voorbeeldfunctie, en een cultuur van vertrouwen en sociale veiligheid creëren. 

Schrijf je vandaag nog in en ontdek tijdens een interactieve middag hoe je en omgeving kunt cultiveren waarin iedereen zich gehoord, gerespecteerd en ondersteund voelt. Samen kunnen we een verschil maken voor de mentale gezondheid en het welzijn op de werkvloer.  

Aanmeldformulier

De factuur ontvang je voorafgaand de masterclass per e-mail.

Masterclass voltooid:

" Hoe richt ik mijn organisatie in,
samen met mijn medewerkers? "

Als ondernemer wil je graag een succesvolle organisatie met tevreden medewerkers, maar hier wringt de schoen ook vaak. Hoe creëer jij een inspirerende werkomgeving die past bij jouw missie en visie? En nog belangrijker, worden de kernwaarden wel erkend en uitgedragen door je medewerkers? In deze inspirerende masterclass bieden wij handvaten en een werkwijze om antwoord te kunnen geven op deze vraagstukken.