Over Wielmoed

“Ontwikkeling, samenwerking en verbinden is onze passie. We houden elkaar daarbij scherp op actuele thema’s en te vormen visies op verbinden van mensen met waardige doelen. Wij koppelen inhoudelijke kennis van diverse thema’s en branches aan een gedegen en verrassende procesaanpak. We zeggen altijd waar het op staat zodat jij een volgende stap in de ontwikkeling van je organisatie kunt zetten.”

Gurbe Wiarda

Founder Wielmoed

Of je mij om advies vraagt bepaal je natuurlijk helemaal zelf, maar als je dat doet weet dan dat ik graag help in situaties waarbij je even niet meer weet wat de volgende stap kan zijn om je probleem op te lossen. Van nature heb ik altijd het vermogen gehad om vrij snel te kunnen bepalen wat het essentiële probleem is, waar mensen en organisaties tegenaan lopen en wat dan de volgende stap is om het probleem op te lossen.
Van deze aanleg heb ik de afgelopen vijfentwintig jaar mijn beroep gemaakt en ik kan je dan ook goed  helpen om te onderzoeken wat je belangrijkste drijfveer in het leven is zodat je ook daadwerkelijk de oplossing en richting kiest die bij jou of je organisatie past. Ik pas mijn gave vooral toe door te observeren, te onderzoeken en met humor en passie te spiegelen. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling of verandermanagement, ieder probleem en vraagstuk is welkom en samen zorgen wij ervoor dat je probleem opgelost wordt en je sprongen vooruit maakt als mens en organisatie.

Welk probleem kunnen wij voor u oplossen?

Wij weten welke route je moet volgen om je doelen te behalen of problemen op te lossen. Neem contact met ons op en zet die cruciale eerste stap richting duurzame verandering.

Fardau de Vries

Project Manager

Fardau is een communicatief en gedreven professional die de verbinding aangaat en legt op alle niveaus. Een professionele sparringpartner die fungeert als schakel tussen bedrijven en eigen organisatie. Vanuit de behoefte om werkplezier en welzijn op de vloer te bevorderen startte zij in de rol als Projectmanager. Ze combineert haar ervaring uit het werkveld met praktische handvatten en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden die komen kijken bij onze diensten zo soepel mogelijk verlopen.
Ze geniet ervan om diverse zaken binnen projecten parallel uit te voeren. De combinatie van kwaliteit, oog voor detail en passie voor het creëren van oplossingen zorgen er dan ook voor dat alle projecten tot in de puntjes worden uitgewerkt en opgeleverd. Ze leeft zich graag in, dat maakt dat mensen haar gemakkelijk benaderen en graag met haar samenwerken.